Klank Therapie - Klankmassage - Klankschalen Utrecht

Burgemeester Verderlaan 19
3544AD
Utrecht

2023-09-06-09-50-10

Welkom bij Surya Veda: de brug tussen westerse psychologie en de eeuwenoude wijsheid van Ayurveda. Bij Surya Veda geloven we in de kracht van een holistische benadering om psychische problemen, disfunctionele patronen en . . . .
Middenburcht 136
3452 MT
Utrecht

Bioresanantiepraktijk de Meern

Bioresonantie betekent resonantie tussen levende systemen. Dit gegeven wordt in de bioresonantietherapie toegepast om op een energetisch niveau (het niveau van trillingen, frequenties) te testen door wat voor stoffen iem . . . .
Oranjeplein 2
4141 AR
Utrecht

EMDR-praktijk Arlette Berkouwer

Constant op je tenen lopen, emoties zitten hoog en je gaat maar door. Dit is geen leven, maar overleven. Een emotie is een signaal dat er iets aan de hand is, je ervaart een emotie en die zegt iets. Herken je dit. Je h . . . .
Obrechtstraat 40
3572 EG
Utrecht

Five City Spa

Onze passie omvat alles wat te maken heeft met een gezonde levensstijl en het onderhouden daarvan. Wij geloven dat ontspannen en je even onttrekken aan het drukke moderne leven daar onderdeel van uitmaakt. Daarom is Five . . . .
Oudegracht 381
3511 PG
Utrecht

Hetty Jansen

Sinds 2008 richt ik mij in hoofdzaak op mensen met een hulpvraag op het gebied van hyperventilatie, angst- en paniek, spanningsgerelateerde klachten, functionele longklachten als astma en COPD of onbegrepen ademklachten . . . .
Langerakbaan 219
3544 RD
Utrecht

Hwa Xin - Chinese Medical Center

Wilt u ervaren hoe echte traditionele acupunctuur wordt toegepast in Utrecht? Hwa Xin Cmc is bij uitstek de beste keuze! Niet voor niets vinden vele klanten dat Hwa Xin dé acupuncturist in Utrecht is.
Nicolaasdwarsstraat
Utrecht

Johanna Bronsema

Biodynamische therapie is gebaseerd is op de eenheid van lichaam en geest. Hier tussen vindt een doorlopende subtiele wisselwerking plaats. Als ons iets overkomt, als we iets denken, er iets gebeurt, gebeurt er ook iets . . . .
Amsterdamsestraatweg 134
3531 AL
Utrecht

MESOLOGICA

Myra Harrems, mesoloog in Utrecht bij MESOLOGICA, is gericht op het behandelen van de oorzaken van ziekte om zo je klachten te verminderen. Kennis van zowel de reguliere westerse- als de traditionele geneeskunde worden s . . . .
Dekhuyzenstraat 60
3572 WN
Utrecht

Therapeuticum Utrecht

Therapeuticum Utrecht is een gezondheidscentrum waar 25 mensen samenwerken om reguliere en antroposofische geneeskunde, al dan niet gecombineerd, aan te bieden aan patiënten. Door gebruik te maken van 'het beste van twee . . . .
Oudegracht aan de Werf 399
Utrecht

Yoga utrecht

Gevestigd in een sfeervolle werfkelder, in de luwte van het drukke centrum is Yoga Utrecht een kleine oase van rust. Je kunt er dagelijks verschillende vormen van yoga beoefenen, van heel actief en dynamisch tot diep on . . . .