Acupunctuur Utrecht

Langerakbaan 219
3544 RD
Utrecht

Hwa Xin - Chinese Medical Center

Wilt u ervaren hoe echte traditionele acupunctuur wordt toegepast in Utrecht? Hwa Xin Cmc is bij uitstek de beste keuze! Niet voor niets vinden vele klanten dat Hwa Xin dé acupuncturist in Utrecht is.

Therapie uit de omgeving

Zolang er in deze gemeente geen therapeut te vinden is op dit gebied vind u hieronder therapeuten uit de omgeving waar u ook terecht kunt.

Soesterweg 199
3812 AG
Amersfoort

Body & Soul

Alexandertechniek

Muziek, muziek en nog eens muziek; dat was en is mijn leven. Al op jonge leeftijd was ik in de weer met orgels, blokfluiten en keyboards, tot ik mijn passie voor saxofoon ontdekte. Ik schreef muziek, speelde in orkest. . . .

Zeldertsedreef 11-c
3824 EJ
Amersfoort

Medisch Centrum Nieuwland

Ademtherapie,Cesar Therapie

Mijn naam is Monique van de Molen (1958) en ben ruim 25 jaar werkzaam als oefentherapeute Cesar. Na eerst 15 jaar werkzaam geweest te zijn binnen verschillende instellingen ben ik begonnen met het starten van de prakt. . . .

Waarom Acupunctuur?

Acupunctuur helpt bij een groot aantal klachten en heeft nauwelijks bijwerkingen. En omdat bij een acupunctuur-behandeling uw gehele energiehuishouding verbetert, zult u zich snel fitter en gezonder voelen.

Daarnaast heeft het een preventieve werking. Het heeft een positieve invloed op het welbevinden van de mens, vergroot de natuurlijke weerstand, verhoogt de pijngrens en het stimuleert de levenslust!

Vergoedingen en acupunctuur

Gezondheidsnet over acupunctuur

Acupuncturisten uit Groningen

Acupuncturisten uit Utrecht

Acupuncturisten uit Assen