Acupunctuur Groningen

Nieuwe Boteringestraat 87
9712 PK
Groningen

Acupunctuur Marjon Lanting

Ik ben in 1986 begonnen te werken als fysiotherapeute in Nederland, Zwitserland, Duitsland,en Zuid-Afrika. Sinds 1994 kwam daar Acupunctuur bij, eerst in Zuid-Afrika en later serieus doorgezet met de klassieke acupunctu . . . .

Therapie uit de omgeving

Zolang er in deze gemeente geen therapeut te vinden is op dit gebied vind u hieronder therapeuten uit de omgeving waar u ook terecht kunt.

Ruiterweg 1
Westerveld

Akeru

Iriscopie

Wij zijn Piet en Inge Peizel en voeren samen onze praktijk in Darp.
Darp is gelegen in de omgeving van de plaatsen Meppel, Steenwijk, Hoogeveen en Heerenveen.

In onze praktijk passen wij zowel de we. . . .

Hoekstraat 42
9712 AP
Groningen

Claar Verheyen

Biodynamische Therapie

Claar maakt gebruik van biodynamische therapie en massage, healing, coaching en familie-opstellingen. Vanaf 1982 begeleidt Claar groepen en individuen als therapeut en docent.

Verweystraat 19
9721 LV
Groningen

Effectief Sensitief

Neuro Linguistisch Programmeren (NLP)

Bij NLP Groningen hebben we inmiddels meer dan 5000 mensen getraind en gecoacht. Allemaal mensen die net als jij op zoek waren naar persoonlijke ontwikkeling, die beter wilden leren communiceren, die anders wilden gaa. . . .

Kometenstraat 5
9742 EC
Groningen

Jan Bol

Biofysische Geneeskunde,Homeopathie

De alternatieve geneeswijze homeopathie is tegenwoordig een vaak gebruikte vorm van genezen. Steeds meer patiënten bezoeken homeopathische artsen, naast de reguliere geneeskunde, om hun klachten te laten behandelen. J. . . .

De Held 57
9745 DH
Groningen

Jannie Snel

Ademtherapie

Ik geef therapie op individuele basis.
Na een intake volgen vier sessies van een uur met tussenpozen van één à twee weken.
Daarna wordt besproken of het zinvol is om door te gaan, eventueel met grotere tus. . . .

Molendijk 17
9601 LH
Hoogezand-Sappemeer

Mesologie Hoogezand

Mesologie

Mesologie is een vorm van geneeskunde die reguliere medische kennis integreert met complementaire (aanvullende) geneeswijzen. Reguliere geneeskunde, Ayurveda, Chinese geneeskunde, homeopathie, fytotherapie, orthomolec. . . .

Lindenhof 2
9713 NT
Groningen

Mirjam Dirks

Alexandertechniek

Mirjam heeft boven in het pand een praktijk voor drama en Alexandertechniek. Het is een ‘laboratorium voor lichaam, stem en persoonlijke presentatie’. Wij onderzoeken er de verbinding van mentale en fysieke lichaamsbe. . . .

Groningen

Praktijk voor BSM de Jong Therapie

BSM de Jong Therapie

Bent u op zoek naar een goede BSM de Jong Therapeut in uw omgeving? Vul dan onderstaand formulier in en wij brengen u in contact met therapeut in de buurt.

Radesingel 18
9711 EJ
Groningen

Psychologenpraktijk Groningen

EMDR

EMDR, oftewel Eye Movement Desensitisation and Reprocessing, is een relatief nieuwe therapievorm die in eerste instantie specifiek werd toegepast bij het behandelen van PTSS (Post Traumatische Stress Stoornis). Naast. . . .

Visserstraat 9
9712CR
Groningen

ROKKO Natural Beauty

Aromatherapie

ROKKO is the name of a mountain located in Kobe, Japan where I was born and grew up. ROKKO is a natural treasure that has given Japanese people its blessings since ancient times. There are hot springs, waterfalls and. . . .

Nijverheidsstraat 15
9648 JA
Veendam

Theo Linders

Ayurveda,Haptonomie

Ik werk sinds 1975 met de haptonomische kennis in mijn vak fysiotherapie. Ik ben nog altijd blij dat ik de keus gemaakt heb om via de haptonomische wijze mijn behandeling te geven. Ik vind dit zoveel extra toevoegen a. . . .

Helper Brink 61-141
9722 EK
Groningen

Tjaberings

Aura Therapie,Reiki

Reiki is een prachtige, eenvoudige behandelwijze om te helen. Juist in de huidige maatschappij met veel hectiek en onrust is reiki een prachtig instrument. Reiki zet je zelfgenezend vermogen in gang en doet wat nodig. . . .

A.S. Talmalaan 19
9363 EP
Marum

Van Harte Leven

Ademtherapie,ELW Emotioneel Lichaamswerk

Vanaf september 2004 geef ik trainingen en individuele therapiesessies Emotioneel Lichaamswerk en Ademwerk. En sinds 2009 Rebalancingsessies en 2014 sessies Somatic Expierencing = lichaamsgericht traumawerk.

Waarom Acupunctuur?

Acupunctuur helpt bij een groot aantal klachten en heeft nauwelijks bijwerkingen. En omdat bij een acupunctuur-behandeling uw gehele energiehuishouding verbetert, zult u zich snel fitter en gezonder voelen.

Daarnaast heeft het een preventieve werking. Het heeft een positieve invloed op het welbevinden van de mens, vergroot de natuurlijke weerstand, verhoogt de pijngrens en het stimuleert de levenslust!

Vergoedingen en acupunctuur

Gezondheidsnet over acupunctuur

Acupuncturisten uit Groningen

Acupuncturisten uit Utrecht

Acupuncturisten uit Assen